Hirdetés

allatorvos.lap.hu / Vidéki állatorvosok, állatorvosi rendelők és állatkórházak

Vidéki állatorvosok, állatorvosi rendelők és állatkórházak

Teljes körű állatorvosi szolgáltatás

Balatonalmádi

Tappancs Állatorvosi Rendelő és Állateledel Bolt, Dr. Ticz Gabriella

Dr. Pay'r Egon, Arácsi Kisállat Rendelő

Állatorvosi rendelő Balatonlellén a Rákóczi utca 132 szám alatt található, ahol barátságos környezetben várja a gazdikat és kedvenceiket. Szolgáltatásainkkal Balatonlelle és térsége számára állunk rendelkezésre. Barátságos környezetben várjuk a gazdikat és kedvenceiket. Védőoltásokra a kisállatoknak is szükségük van, hogy segítsünk megerősíteni immunrendszerüket a betegségekkel szemben. A kölykök

Szentmárton-Vet állatorvosi rendelő, Berettyóújfalu

Békéscsabai állatorvosi rendelő és patika

Viadukt Állatgyógyászati Centrum

Állatgyógyászati Centrum és Állatpatika

kisállat szakrendelő

?

állatorvosi szolgáltatások

2700 Cegléd, Eötvös tér 1. Nyitva tartás: hétfőtől-péntekig: 09:00-12:00 , 15:00-19:00-ig, szombaton: 09:00-12:00-ig. Éjszakai és hétvégi sürgősségi ellátás, kutya - cica kozmetika, patika és pet-shop.

Csongrádi Állategészségügyi Központ

Az állatorvosi rendelőben kutya, macska kedvencek mellett nyulak, kisrágcsálók, teknősök, madarak állatorvosi ellátását is biztosítják.

Dr.KZ Állatorvosi rendelő

kisállatrendelő

Állatorvosi betegellátás otthonában! Debrecen területén, Dr. Gargya Sándor

Praxisunk egy modern, kizárólag kisállatok ellátására irányuló állatorvosi rendelö, amelyet a tulajdonosok és kedvenceik maximális igényeit figyelembe véve hoztunk létre.

Net Vet Kft. Állatorvosi Rendelője

Állatorvosi rendelő Diósjenőn,

A Dunaharaszti belvárosában lévő Mátyás Állatorvos Központot 2011-ben alapítottuk azzal a céllal, hogy hiánypótló, teljes körű állatorvosi ellátást biztosíthassunk a régióban. Hosszú évek tudatos fejlesztése után alakítottuk ki ezt a kiemelkedő színvonal

Nem csupán gyógyítással, de betegségmegelőzéssel, microchip beültetéssel, állat-útlevél készítéssel, laborvizsgálatokkal és sok egyéb szolgáltatással állunk vendégeink szolgálatára vasárnap kivételével a hét minden napján . Kérés, igény esetén a rendelési időn kívül telefonos megbeszélést követően házhoz is megyünk.

Római Állategészségügyi Centrum Dunaújváros

Állatorvosi szolgáltatás

Esztergom - Állatklinika, állatgyógyászat

Etyeki Kisállatrendelő

Dr. Koppány állatorvosi rendelő és kutyakozmetika Érden. Folyamatos ivartalanítási akció!

Érden egyedülálló, magas színvonalú állakórház, állatgyógyászati centrum

Érd (Dr. Szegedi László)

teljeskörű állatorvosi ellátás, világszinvonalu műszerezettség

Parkvárosi Állatorvos Érden

Állatorvos Fóton és környékén

Gárdonyi Állatklinika

Gödöllő, Szabadság út 97.

Állatorvosaink kisállatok ellátásán túl, lovakkal és haszonállatokkal foglalkoznak. Szolgáltatások: Szűrővizsgálatok, védoltáoltások, ivartalanítás, lágysebészet, szülészet, fogászati kezelések, ultrahang és röntgen diagnosztika, kozmetika. Pet Szerviz Kisállatrendelő Göd és vonzáskörzetéből várja a kedvenceket. Lovak ellátását az ország egész területén vállaljuk, sürgős esetben éjszaka is.

Teljeskörű állatorvosi ellátás.

Győri Állatorvosok, Rendelések

Állatorvosi Rendelő Győrújbarát

A 2012 őszén kialakított állatorvosi rendelő, a Városi Sportcsarnok utcájában található. Az Új Széchenyi Terv segítségével került átalakításra és felújításra az épület, melyhez az udvarban parkoló is tartozik. Főként kisállattartók igényeit próbálja kielégíteni a rendelő, de emellett a haszonállattartóknak is segítséget nyújt majd a kialakított számítógépes rendszer segítségével.

Kisállatok teljes körű belgyógyászati, sebészeti, szülészeti, bőrgyógyászati, szemészeti, fogászati ellátása.

Vidám és barátságos rendelőinkbe szeretettel várjuk Önt és kedvencét Harkányban és Sellyén egyaránt. Rendelőnkben megtalálhat mindent ami kedvence ellátásához szükséges legyen az akár bolha és kullancsirtók, vitaminok és egyéb táplálékkiegészítők, fültisztítók, ízületvédők, stb. Az általános belgyógyászati kezelés mellett sebészeti, szülészeti, fogászati, bőrgyógyászati ellátást is biztosítunk.

Kovidoki

Vet-E-Medic Kisállat Szakrendelő

dr. Menyhárt Péter - magánállatorvos - Jászfényszaru

A Pannon Lógyógyászati Szolgálatot 1999-ben alapítottam azzal a céllal, hogy a dél-dunántúli régióban a lehető legrövidebb időn belül olyan állategészségügyi ellátás jöjjön létre, amely a nagyállatok sebészeti, belgyógyászati és szaporodásbiológiai betegs

Kápolnásnyék - Fejér megye

NON - STOP Állatorvosi ellátás Kecskeméten

Wellpet Állatkórház, Kecskemét. Kisállatok teljes körű állat-egészségügyi ellátása. Állatgyógyszertár. Kisállateledel- és felszerelés. Kisállat-kozmetika. NON-STOP ügyelet! - Kisállatok teljes körű állategészségügyi ellátása - Oltások - Chipezés és regisztráció - Útlevél kiállítás - Belgyógyászati vizsgálat - Laborvizsgálatok - Ultrahangos vizsgálatok - Ultrahangos fogkő eltávolítás - Röntgen

Kerepesvet

Kistarcsai kisállatrendelő.

Dr. Madléna András -Lőrinci és környéke állatorvos

Makói Kisállat Ambulancia és állatpatika

Rendel: dr. Puskás Gábor állatorvos

Állatorvosi Rendelő és Gyógyszertár

Dr. Orosz Iván rendelője

Teljeskörű állategészségügyi szolgáltatás Miskolc belvárosában.

Rendel: dr. Puskás Gábor és dr. Pataki Júlia minden hétköznap 17-19h között. Örömmel jelenthetjük be, hogy kertvárosi környezetben megnyílt Miskolc új állatorvosi rendelője Miskolc-Tapolca Sirály utca 20. szám alatt. A Facebookon csatlakozva hozzánk friss hírekről, tudnivalókról, ajánlatokPraxisunkban hétköznapi rendelési időkben, két állatorvos teljeskörű odafigyelésével gyógyulhatnak kedvencei.

Állatgyógyászat, patika, állateledel, pet-shop, kutyakozmetika

Dr. Vigh Zsófia 8060 Mór Tábor u. 22. 06-30-449-0877 Rend.idő: H-P: 12-20, Szo: 10-16 alap ambuláns ellátás, oltások, külső és belső parazita ellenes kezelések, mikrochip beültetés és útlevél kiállítás. Lágysebészeti műtétek, ivartalanitás, fogkőeltávolitás. Féreghajtók, bolha és kullancsirtő szerek. Minőségi és gyógytápok széles választéka.

állatorvosi rendelő Móron

Dr. Takó Béla kis és nagy állatklinikája

Dr. Talabér Gyula állatorvos, Nagykanizsa – Állatorvosi rendelő és állatgyógyszertár.

Állatorvosi ellátás Nagykovácsiban Szeretettel várunk minden állattartót és kedvenceit a Nagykovácsi Állatorvosi Rendelőben! Dr. Vladár Dorottya és Dr. Hadusfalvy-Sudár Soma állatorvosok Praxisunk egy modern, kizárólag kisállatok ellátására irányuló állatorvosi rendelö, amelyet a tulajdonosok és kedvenceik maximális igényeit figyelembe véve hoztunk létre.

Mikrochip beültetés regisztrációval

Barzó Állatgyógyászati Centrum Nyíregyháza

Dr. Csapláros György magánállatorvos webportálja

Az Állatkórház Kft. Szabolcs megyében egyedül, minden nap 0-24 órás ügyeletben segít a bajba jutott állatokon.

VETERINARIUS Bt. - állatkórház, pet-shop, állatgyógyszertár, kutyakozmetika

Dr. Plutzer Imre állatorvos rendelője és elérhetősége

A klinika a komplementer és az integratív medicinára helyezi a hangsúlyt, ezzel is emelve a sozlgáltatás színvonlát. A konzervatív szemléletű állatorvoslás mellett vagy helyett alkalmazunk népi, természetes és szelíd gyógymódokat, valamint homeopátiát. Korszerű berendezésekkel felszerelt rendelővel várjuk az egészen aprókat és a legnagyobb kedvenceket egyaránt!

Több mint tíz éves szakmai tapasztalattal várom Önt és kedvencét állatorvosi rendelőmben. Egyéni praxisban és klinikán szerzett rutinnal igyekszem a legjobbat nyújtani kedvence gyógyulása érdekében. Rendelőm 2008-óta működik Őrbottyánban. Szolgáltatások: Védőoltások Belgyógyászat Sebészet Ivartalanítás Mikrochip beültetés Állatútlevél kiállítása

Tolna megyei állatrendelő

Pécel

Völgyzugoly Állatorvosi rendelő

mindent a kedvencnek

Kuckó Állategészségügyi Központ

VitaVet Állatorvosi rendelő és Patika - Netdoktor

állatorvosi ellátás háznál, kiszállás, szolgálat - Pliscsaba, Tinnye, Pilisjászfalu és környékük

Pilismarót, Dömös, Esztergom, Visegrád

Pilisvörösvári Állatorvosi Rendelő és Állatgyógyszertár

Dr. Nemes László vagyok, az Állatorvostudományi Egyetemen végeztem Budapesten. Szakmai gyakorlatomat nagyállat és kisállatpraxis területén több állatkórházban szereztem. Tevékenységem kiterjed az állatgyógyászat teljes skálájára, mind haszonállatok mind pedig hobbiállatok gyógyítására. Várom Önt, körzetünk egyetlen hivatalos rendelőjében a Szabolcsi Állatgyógyászati Centrumban!

Állatorvos Ráckevén

Dr. Szepesvári Zsolt állatorvos

Állatorvos Solt - Dr. Kovács Péter

Sóskúti Állatorvosi Rendelő

Kisállat és lógyógyászat

Dr. Farkas Attila szegedi és kiskundorozsmai állatorvosi rendelője. Házi és haszon, illetve exkluzív állatok gyógyítása. Hozza el az állatorvosi rendelőnkbe kedvencét, hogy a legjobb kezek között gyógyulhasson meg! Látogassa meg a weboldalt ahol megtalálja a a rendelők nyitvatartását, felveheti a kapcsolatot és olvashatja a híreket és informálódhat az állatbetegségekről.

Szeged

Fehér Agyar Állatorvosi Rendelő 7100 Szekszárd, Rákóczi u. 92. Kötelező és ajánlott védőoltások, külső- és belső parazitaellenes kezelések, belgyógyászati vizsgálat és kezelés, mikroszkópos diagnosztika. Homeopátiás gyógyítás. Állatpszichológiai (etológiai) - viselkedészavarok, nevelés stb. - tanácsadás Házi állatorvosi ellátás (helyszíni kiszállással)

szekszárdi praxis honlap

Szélskörű állatorvosi ellátás Szentendre határában

Hegyvidéki Kisállatklninika Bt.

Állatgyógyászat,szemműtétek

Állatgyógyászati Központ

széleskörű állatorvosi ellátás

Állatgyógyászati központ

Szőrmók Állatorvosi Rendelő Szigethalom

Állatorvosi rendelő és Állatgyógyszertár Szigetszentmiklóson Állatorvosi rendelő Taksonyban Dr.Skaliczky Sándor Péter állatorvos Minden menhelyről befogadott kutyust tartósan 10%kedvezménnyel kezelünk! Az alapos szakmi felkészültség mellett,fontosnak tartjuk a baráti légkör és bizalom kialakítását.Átbeszéljük a betegség megelőzésére javasolt oltási programot,tanácsot adunk,tartás ,etetés kapcsán.

Szigetszentmiklós, Szigethalom, Halásztelek, Tököl

Bonifác Állatorvosi Rendelő

Patócs és Tsa. Állatorvosi Ambulancia

Dr. Ásványi Tamás honlapja

Tatabánya, Gerecse u. 15.

Állatorvosi rendelő kisállatok ellátására tatabányai és tarjáni rendelőnkben. Belgyógyászati vizsgálatok ill. kezelés, szaktanácsadás, bőrgyógyászat, féreg- és bolhaellenes kezelés. Védőoltások beadása veszettség, Lyme-kór stb ellen. Diagnosztika, laborvizsgálatok, bakterológiai vizsgálat, ultrahang, EKG vizsgálatok. Sebészeti beavatkozások, szülészet. Állatútlevél kiállítása. Szükség esetén k

Állatorvosi rendelő Tatán a Csapó u. 8. szám alatt.

állatorvosi szolgáltatások

Állatorvosi rendelőkben modern diagnosztikai berendezések (röntgen, ultrahang, EKG, video otoscoop, mikroszkóp) támogatják a diagnosztikát, valamint számos korszerű készülék szolgálja a gyógyító munkát (elektrokauter a sebészeti ellátásban, ultrahangos fogkő eltávolító a szájhigiéniai kezelésekben, isofluranos altatógép az altatást igénylő beavatkozásoknál).

Tököli állatklinika, állatgyógyászat

Vahúrvet

SOS Animália állatorvosi rendelő -Üllő

Széles körű állategészségügyi ellátás mellett kutyakozmetikával is várjuk kedves pácienseinket.

Tilinger V.Á.C.

társállatok állatorvosi ellátása

Vecsési Állatorvosi Rendelő

http://veszpremallatorvos.hu/

Jelenleg házhoz járással, úgynevezett „táskás állatorvos”- ként látom el a praxist Komárom - Esztergom megye Tata – Tatabányai régiójában. Emellett Budapesten dolgozom, mint köztisztviselő. Az Állategészségházban állatorvosi rendelő,

Zalai Állatgyógyászati Centrum- Teskánd

Meghatározás:

Kedvenceink szinte mindent megérnek nekünk. Legyen kutya, ló vagy tehén, szeretjük az állatokat. Mindent megadnánk nekik, ezért a legjobb orvosakra van szükségünk. Ez az oldal ebben segít. Klikk ránk ha baj van! Legyünk a kedvencek között, hogy tehessünk a kedvenceinkért!

Kedvenceink szinte mindent megérnek nekünk. Legyen kutya, ló vagy tehén, szeretjük az állatokat. Mindent megadnánk nekik, ezért a legjobb orvosakra van szükségünk. Ez az oldal ebben segít. Klikk ránk ha baj van! Legyünk a kedvencek között, hogy tehessünk a kedvenceinkért!

Szponzorált hirdetések

Hírlevél

Ön azt választotta, hogy az alábbi linkhez hibajelzést küld a lap.hu oldal szerkesztőjének. Kérjük, írja meg a szerkesztőnek a megjegyzés mezőbe, hogy miért találja a lenti linket hibásnak, illetve adja meg e-mail címét, hogy az észrevételére reagálhassunk!

Hibás link:
Hibás URL:
Hibás link doboza: Vidéki állatorvosok, állatorvosi rendelők és állatkórházak
Név:
 
E-mail cím:
 
Megjegyzés:
Biztonsági kód:
 
Mégsem  Elküldés